Triatló Olímpica de Cambrils

Triatló Cambrils 2013El passat 9 de juny es va disputar la 1ª Triatló de Cambrils tant en modalitat Olímpica com en modalitat Sprint.

Tres van ser els participants del nostre club.

Alfonso Torreño i Marc Novell ens van representar en la distancia olímpica i Steven Flores en la distancia Sprint.

La natació es va realitzar en un circuit de 2 voltes amb sortida a l’australiana (1 volta en modalitat Sprint) i amb una mica de mar de fons. L’ús del neoprè va ser aconsellable degut a la baixa temperatura de l’aigua tot i ser el mes de juny.

Posteriorment es va realitzar la secció de bici amb un recorregut pràcticament pla amb cel ennuvolat i una mica de vent.

Finalment, la cursa a peu va discórrer pel passeig marítim de Cambrils amb una temperatura bastant agradable.
Alfonso Torreño va demostrar estar en un gran estat de  acreditant un temps de 2:16:35 essent el 47é classificat de la general d’un total de 381 participants.
Marc Novell, després de disputar la setmana anterior la Half de Balaguer va acreditar uns meritoris 2:26:28 essent el 159 de la general .
Per la seva part Steven Flores en la categoria Sprint va ser el 192e de la general amb un temps de 1:27:14