Wildwolf Series By Polar (SANT SEBASTIÀ)

El passat dia 15 de setembre la ciutat basca de Sant Sebastià va rebre la prova  de les Wild Wolf Series.

El nostre representant va ser en Jordi Cerro que va triar la modalitat sprint per concloure així la seva  temporada en la que recordem ha estat finisher en l’Ironman de Sud-Africa

El circuit de Sant Sebastia constava al final d’una mica més de 800m en el segment aquàtic a la playa de la Concha, per després donar pas a 20 km del segment ciclista en un circuit que constava de 4 pujades i acabar donant una volta de 5 km pel passeig marítim de la ciutat.

IMG_4421

En un circuit apte a les seves característiques, el triatleta va sortir el 3er de l’aigua i es va mantenir enntre els 5 primers al llarg dels altres 2 segments finalitzant en un molt meritori 5é  lloc de la general però acabant el 2on de la categoria abosulta, acreditant un temps de 01:09:34