IX Duatló Ciutat d’Igualada

Un any més, la capital de l’Anoia ha reunit totes les especialitats del duatló en un mateix cap de setmana. Amb proves destinades tant al vessant més competitiu com al més popular. Els plats forts han estat els Campionats Nacionals de Catalunya per categories en ambdues especialitats. En el duatló de carretera del diumenge dia 22 , amb Francesc Godoy i Eva Ledesma al més alt del pòdium en la classificació absoluta.

Pel que fa al club Triatló Anyóspark, va estar representat per l’Ignasi Villamayor que afrontava d’aquesta manera el seu primer Duatló de la temporada.

La prova es va disputar en distància sprint, es a dir  6 km Cursa a Peu / 18 km Ciclisme / 3 km Cursa a Peu.

Les condicions meteorològiques no van ajudar massa als duatletes doncs el fred i sobretot el fort vent que va bufar va fer que els temps es resentissin bastant,

El nostre company va acabar en la posició 60 de la seva categoria i el 257 de la classificació general absoluta amb un temps de 1:21:46