Tuna Race

El primer cap de setmana de maig es va disputar a la localitat de l’Ametlla de Mar la Tuna Race Balfego 2015.

El cap  de setmana estava dividit en una cursa de 10 km i una mitja marató el dissabte organitzat per Half Marathon Series i el diumenge la cursa en aigües obertes de 2,5 k i la prova estrella la de 5 km.

EL nostre club va estar força representat tant el dissabte com el diumenge per un nombrós grup d’atletes que van gaudir d’un cap de setmana de competició i familiar.

El dissabte 2 de maig, 4 van ser els nostres atletes que van participar en la cursa d’atletisme de 10 km. Aquests atletes van haver de suportar unes altes temperatures i un circuit bastant exigent abans de completar la prova. Tot i així van acreditar uns molts bons temps, tenint en compte que la majoria d’ells l’endemà participaven en la cursa de 5 km en aigües obertes i uns altres disputaven la setmana següent la Transvulcania a les Illes Canàries.

IMG_4794 IMG_4797 IMG_4800 IMG_4822

EL diumenge dia 3 es va disputar una nova edició de la Tuna Race Open Water que es disputava en dos formats.

El primer format era una cursa en aigües obertes de 2,5 km de distància en que es sortia d’una cala, es bordejava la costa i s’arribava al poble de l’Ametlla.

5 van ser els nostres nadadors, la majoria debutants en travesses en aigües obertes.

Nom Temps Total Posició Posició Cat.
Alfonso Torreño 0:42:57 53 40
Josep Solanellas 0:44:36 63 48
Marc Novell 0:48:10 93 71
David Prats 0:52:15 117 86
Vilja Larme 0:54:32 131 38

Un cop acabada la travessa de 2,5 km, es va disputar la prova estrella del cap de setmana: els 5 km en aigües obertes.

6 van ser els nostres nadadors,que a les 12 del migdia embarcaven fins a les piscines d’atuns vermells a 5 km de la costa, per un cop començada la travessa dirigir-se fins al poble de l’Ametlla.

Tots ells van ser finishers i destacar sobretot el primer lloc de la Sigrid JAdoul en la seva categoria!!

Jordi Cerro 1:05:21 46 15
Pere Marquina 1:06:27 67 21
Xavi Sentis 1:19:37 148 47
Cerni Areny 1:33:58 229 70
Sigrid Jadoul 1:34:19 230 1
Joan Saludes 1:34:34 231 71